Kezdőlap > Solid Edge, Szinkronmodellezés > Mi az a Solid Edge ST3?

Mi az a Solid Edge ST3?

Az Solid Edge ST3 nem más mint, egy csodálatos házassága a Hagyománynak és a Szinkronnak. Ezzel a házassággal végre pont került egy hosszan tartó udvarlási időszakra. Ezen időszak elején a Szinkron csak titokban mert udvarolni, hogy senki meg ne lássa, senki meg ne tudja. De már ekkor érezte, hogy egyszer sikerülni fog! Több évig tartotta titokban, míg végre ki mert állni a nyilvánosság elé. Egyszerűen megjelent, 100-szoros sebességével egyből felhívta magára a figyelmet. Többen leintették, hogy ezt azért nem kellett volna! De azért azt meg kell hagyni, hogy amit tudott azt az első 100 méteren mindenkinél jobban tudta. De persze az is előfordult, hogy nem ért be ezzel a lendülettel a célba.

Viszont egyet elért, hogy a Hagyomány felfigyelt rá! Amikor a Hagyomány számára világos vált, hogy a Szinkron neki csapja a szelet, egyfolytában csak azt figyelte, hogy mit csinál a Szinkron és azt milyen sebességgel teszi. magában sokszor elismerte a Szinkron képességeit, de tudta, hogy még sokat kell a Szinkronnak fejlődnie. Nem dicsérte, nem bíztatta, nehogy elbízza magát.

Azonban a Szinkron nagyon szerette volna lehengerelni a Hagyományt, ezért megpróbálta felvillantani a lehető legjobb oldalát, sok esetben sikerült is, azonban a Hagyomány nem adta be túl hamar a derekát, mindig kereste a kifogásokat;

  • Nincs külső meneted, hogyan fogod becsavarni drágám(ST1) ?
  • Hogyan lesznek családtagjaink? (ST, ST2)?
  • Hogyan él-hajtogatunk (ST)?
  • Hogyan fogod átvenni és kijavítani elavult alakelemeimet? (ST, ST2)

A Szinkron a kifogásokat lesújtott szemmel, némán tűrte, de belülről minden erejét összeszedve küzdött azért, hogy a kifogásolt hiányosságokat kiküszöbölje. Napról-napra, hónapról-hónapra egyre erősebb lett, külön órákra járt, rengeteget tesztelte tudását, és ahol úgy érezte, hogy gyenge, erősített. Észrevette saját gyengeségeit, meghallgatott másokat, és a ebből le tudta szűrni a helyes következtetést. Mostanra végre a Hagyomány is beadta a derekát és összeállt a Szinkronnal. A Házasságot megkötötték.

A többiek irigykedve hallgatták a híreket. Volt aki egyet hangosan ordított, hogy “Én is megtaláltam szívem választottját, udvarolok!”. No meglátjuk mi lesz ebből! Volt aki szerelmes lett, de még nagyon keresi a helyét a párja mellet. Lehet, hogy lesz belőle valami. Van aki megmarad a hagyományok mellett, habár sokan unszolják, hogy keressen már párt magának.

A Szinkron és a Hagyomány közel hat éve készült erre a házasságra.

Meglátjuk majd, hogy ez a házasság hosszú távon mit fog hozni a felek számára; vajon a Hagyomány meg tud-e erősödni annyira, hogy ne vesszen el a Szinkron fényében, és a Szinkron lesz-e olyan előzékeny, hogy helyet adjon a Hagyománynak maga mellett.

Ebbe a házasságba bele lehet tekinteni, sőt ki is lehet próbálni, jelentkezni itt lehet.

Reklámok
Kategóriák:Solid Edge, Szinkronmodellezés Címke:

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Enterprise Group PDM

Üdvözöljük az Enterprise Group PDM megoldások oldalán

Daily PLM Think Tank Blog

Product Lifecycle Management by Oleg Shilovitsky

olahl

Let IT flow...

Balássy György szakmai blogja

Megtanultam. Megosztom.

Solid Edge (R)eloaded

Minden ami Solid Edge!!!

Turóczy Attila szakmai blogja

(MCP, MCTS, MCT, MVP)

%d blogger ezt kedveli: