Kezdőlap > Solid Edge > Megjelent a Solid Edge ST3

Megjelent a Solid Edge ST3

A Siemens PLM a tegnapi nap folyamán hivatalosa is bejelentette az ST3 megjelenését. Ebben az évben a Solid Edge ST3 hivatalos bejelentése pont egy időbe esett a Perspektíva rendezvényünkkel. Így a rendezvényen a VILÁGON először a magyar érdeklődök láthatták a Solid Edge ST3-at működés közben. Mondanom (írnom) sem kell, hogy mindezt magyarul. A Solid Edge ST3 béták alatt kolleganőm folyamatosan lokalizálta a szoftvert, így már kész a lokalizációja. Jelen pillanatban a magyar az első nyelv, amely az angol mellett megjelent a bejelentés időpontjában.

A Solid Egde ST3 verzió két fajta telepítővel érkezik. Egy 32 bites és egy 64 bites telepítő DVD-vel kapjuk meg a szoftvert. Ezek közül azt telepíthetjük, amelyiket használni szeretnénk. Értelem szerűen  64 bites Solid Edge-t 64 bites OP. rendszeren 32 bites Solid Edge-t 32 bites OP rendszeren telepíthetjük.

A Solid Edge ST3 Windows 7, Windows Vista, és Windows XP SP3 operációs rendszer fut. Ebből a háromból szívem és tapasztalatom szerint Windows 7 operációs rendszeren lehet igazán jól kihasználni a szoftverben lévő lehetőségeket.

Most készítjük az ST3-as anyagokat, hamarosan kint lesznek a weboldalunkon.

Kategóriák:Solid Edge
  1. Még nincs hozzászólás.
  1. 2011. január 4. - 18:00

Hozzászólás

Enterprise Group PDM

Üdvözöljük az Enterprise Group PDM megoldások oldalán

Daily PLM Think Tank Blog

Product Lifecycle Management by Oleg Shilovitsky

olahl

Let IT flow...

Balássy György szakmai blogja

Megtanultam. Megosztom.

Solid Edge (R)eloaded

Minden ami Solid Edge!!!

Turóczy Attila szakmai blogja

(MCP, MCTS, MCT, MVP)